12 Eylül 2007 Çarşamba

"SEVERİM" OYUNU

Bloglar arası yeni bir oyun başlamış. Lamacığım da bu oyuna beni de davet etti. Seve seve katılacaktım ama işlerimin yoğunluğu nedeniyle ancak katılabiliyorum. Kusura bakma Lamacığım. :) Oyunu Gazoz Ağacı başlatmış. 3 tane yapmayı sevdiğimiz ilginç şeyleri söylüyoruz ve oyuna en az üç arkadaşımızı davet ediyoruz.
......
Severim yıkanmış çamaşırları asarken her çamaşıra olabildiğince uygun renkte mandal kullanmayı. (Resimdekiler benim mandallarım.) Beyaz renkteki çamaşırlar için ise sahibinin cinsiyetine göre uyumlu mandal kullanıyorum. Çok garip bir huy ama uyuma dikkat ediyorum ve seviyorum. :)
......
Severim dışarıda lapa lapa kar yağsa da dondurma yemeyi. Eşim ile ilk tanıştığımız zamanlarda Ocak ortasında dondurma alıp yemiştim ve eşim şaşkınlıktan bakakalmıştı. O gün bugündür alıştı benim dondurma sevdama. :)
......
Severim buluşma için belirlenen saatten yarım saat kadar önce orda olmayı. Biraz canı tez ve kontrollü birisiyim. Geç kalmayı sevmem. İlla evden erken çıkıp trafik nedeniyle oluşabilecek gecikmeleri garanti altına alırım. :))
......
Bunları söyledikten sonra yaw biz Ganne'yi çok aklı başında sessiz sakin biri bilirdik ama çok garip huyları varmış demeyin sakın. :))) Bunları yapmayı seviyorum.
Gönül Dostlarım Sebla ve Betül, can dostlarım Minik Kuş ve Calimero'yu oyuna davet ediyorum. Siz neleri yapmayı seviyorsunuz? Merakla bekliyorum.

12 yorum:

Calimero Mutfakta dedi ki...

Gannecim.. bana hic tuhaf gelmedi sevdigin seyler (4 seneyi birlikte gecirince dogal olarak :P )
Sevgili Mavipire hastaneden gelmeden (hasta olduguna gore hava kimbilir ne kadar soguktu :) )1 litre dondurmayi mideye indirisimizi bilmezmiyim :):)

Calimero Mutfakta dedi ki...

ha bi de davetini icin tesekkurler.. en kisa zamanda katilacagim..

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Mandal hadisesi çok hoş geldi :)) En ufak işleri bile özenle uyumla yapanlara hep imrenmişimdir ;)
Sevgiler...

Betül dedi ki...

Gannecim uyum konusunda ne kadar hassassın.bazen banada oluyor bu takıntılar ama çok fazla uygulamamaya çalışıyorumki ilerde zorluk olmasın diye.Bu arada dilim döndüğünce oyununa katılmaya çalıştım.Teşekkürler.

Nalan Kaplan dedi ki...

Fadime'ciğim hayırlı bereketli ramazanlar dilerim ,sevgiyle...

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Ganne o mandal takıntısı bende de varr:)) Çok zevkli oluyor ama:))

Hayırlı ve bereketli ramazanlar

Adsız dedi ki...

"lapa lapa kar yağarken dondurma yemek" konusuna bir ekleme yapmak istiyorum. Ocak ayı idi ve biz sarıyer'de soğuk ve karlı bir akşamda parkta oturuyorduk. Dondurma bu ortamda yenildi :)

GANNE dedi ki...

Calimerocum ne guzel gunlerdi ya. :) Aman kimse gelemden şu dondurmayı yiyelim de yiyeceğimiz miktar azlamasın derdik. Çok komiğiz ya. :))))
Katıldığın için teşekkür ederim şekerim. Opuyorum.

Gerçekten bir uyum titizliğim mevcut. Bazen işleri zorlaştırsa da memnunum. Teşekkür ederim Burcu. Sevgiler...

Betülcüğüm valla bazı takıntılardan vazgeçemiyorum. Bunlardan bitanesi mandal uyumu. :)) Katıldığın için teşekkür ederim. Sevgiler...

Nalancığım teeşkkürler. Size de hayırlı ramazanlar. :)

Papatya prenses benim gibi birinin daha olduğuna sevindim valla. YaAlnız değilim. :))) Gerçekten çok zevkli. Sana da hayırlı ramazanlar.

GANNE dedi ki...

Canım kocacığım açıklama için teşekkür ederim. Benim bu saçmalıklarıma katlandın ve hep destekçim oldun. Opuyorum.

Adsız dedi ki...

Fadime'cim mandal uyumun çok hoş. İyi ramazanlar diliyorum, sevgiler..

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Canım ramazanlar dilerim.
Sevgiler…

Selen dedi ki...

Canım ben de resimdekiler ne diye anlamaya çalışıyordum ki mandal olduklarını yazıdan çıkardım. Biraz dev görünüyorlar da :) Mandal dikkatin çok şeker. Dondurma ise boğazın şişmiyorsa çok lezzetli bir keyif bence mevsimden bağımsız yenmeli.
Çok öpüyorum