26 Nisan 2007 Perşembe

SESSİZLİK VE YANLIZLIK

Uzun süredir yazamadım. Lama'cım merak etmiş. Ben de bir açıklama yazısı yazayım dedim. Bu aralar işlerim oldukça yoğun. Siz sevgili dostlarımın bloglarına bile bakmaya ve yorum bırakmaya fırsatım olmuyor. Ama asıl problem ise fotoğraf makinemin olmaması. Eşim iş seyahati için geçen pazar Portekiz'e gitti. Tabii fotoğraf makinesini yanında götürdü. Her ne kadar ben biraz mızmızlanıp ya bloga ne koyucam falan desemde onun götürmesi en doğrusuydu. :) O nedenle ben makinesiz kaldım. Evde de yalnızım. Yemekleri bir başına yemek de hiç zevkli olmadığı için tembellik yapıyorum ve yemek yapmıyorum pek. Yalnızlık zor birşey ya. Eşim önümüzdeki pazar akşamı kısmetse dönüyor (OLEY). İşlerimi de yoluna koyarsam yeni tariflerle sizlerle olucam.
Sevgili Lama siz ITU'lülerin (ben, Minik Kuş, Calimero ve Mavi Pire) hızına yetişilmiyor dedi. Nazar değdi bize. Mavi Pire yine güzel ve değişik bir tarif ile ses vermiş. Calimerocum da gezip gördüğü güzellikleri resimlemiş. Minik Kuşum ve benden ses yok. Okulun son haftaları olunca yoğunluk hakim ikimizde de. Daha sonra acısını çıkarırız bu günlerin. :)
Herkese işlerinde kolaylıklar diliyorum. Bütün blog dostlarıma sevgiler...

15 yorum:

Sinem Keleş dedi ki...

Fadimeciğim, seni ne kadar iyi anlıyorum bir bilsen! Bu aralar ben de ders çalışma hızımı artırdım ve yemek yapmak bile vakit kaybı gibi gelmeye başladı:( ama yine de siteye birşeyler koymadan yapamıyorum:) Ah şu sınavlar ve dersler bir bitse...

Adsız dedi ki...

Canım yalnızlık zordur ama üzülme yanında bizler varız :) bende yalnızken canım hiç yemek yemek istemez seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun canım.
kendine iyi bak ,öptüm.
www.denizesintisi.com

GANNE dedi ki...

Sinemciğim, insan çok rahatlıyor, fırsat bulup yapman guzel bence. Hep ders hep ders de olmaz ki!
Senin de Allah yardımcın olsun. Az kaldı kurtulacaksın insallah diyicem ama biri bitiyor öteki başlıyor. :(

Ebrucum çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Yoksa daha zor. :)
Sen de kendine iyi bak. Desteğin için çok sagol.
Opuyorum...

serinmavi dedi ki...

Sevgili Ganne''Allah kavuştursun'' diyorum,az kalmış hasretin bitmesine....Allah sevdiklerimizden ayırmasın.Özlem&hasret olayları çok zor...Selam ve sevgiler....

Minik Kus dedi ki...

Ganne'm benim, azicik kaldi Pazar'a. Allah daha uzun sureli ayrilik gostermesin ins. Askerlik ayriligi son uzun ayrilik olsun ins. :) Canim benim, yalniz olunca yemek yapilmiyor gercekten de, ben de yemek yapacak kimsem yoksa hic yapmiyorum, dahasi yalnizsam yemek yemeyi unutuyorum :( Ama dikkat etmem gerek annem bile webcam'den gorunce kizdi. Annemin kilo verdim diye kizacagi aklimin ucuna bile gelmezdi :) Hem cok guzel bir sey bu hem de kotu. Cunku annem bile kizdiysa cidden vahim duruma dusmusum demektir. Insallah 3 ay sonra tr'ye gelince beslenirim bol bol :) Sen de dikkat et kendine. Ay ne cok yazdim. Sunusumu bitirirsem yeni tarif ekliycem ins. ben de. Operim canim, AEO

GANNE dedi ki...

Sevgili Serin Mavi, çok teşekkurler. Amin, insallah sevdiklerimizden hiç ayrılmayız. :)
Sevgiler...

GANNE dedi ki...

Minik Kuşum, evet az kaldı Pazar'a. 5 buçuk aylık askerlik ayrılığından sonra alışığım aslında ama. Zor geldi bu da. Insallah daha uzun ayrılıklar olmaz.
Canım ya yemek yemek unutulur mu hiç? Aaaa kızıyorum bak. Allah korusun sağlığına birşey olacak. Dikkat et kuşum. Annenden tabii boyle bir konuda laf işitmek dediğin gibi hem güzel hem de kötü. :) Canımcım, operim. Kolay gelsin işlerinde.

Leziz Sofralar dedi ki...

merhabalar gannecigim bende merak etmeye baslamistimki yazini gördüm Allah kaustursun canim surda pazara ne kalmiski 2 günde hemen gecer, KAVUSMALAR BU KADAR GÜZEL OLMASA AYRILIGIN NE ANLAMI KALIRDIKI demis bir sair :))arada özlemek güzeldir canim ,yeni tarifleri heyecenla bekliyorum tabi pazardan sonra sevgilerimle...

GANNE dedi ki...

Sevalcigim, merakta bırakmışım seni de. Az kaldı kavuşacağım. :) Yeni tariflerim olacak inşallah pazardan sonra.
yorumun için çok teşekkürler. Sevgiler...

LaMa dedi ki...

Sayili gun tez gecer yakinda makinene ay pardon esine diyecektim :P, kavusacaksin...
Sevgilerr

GANNE dedi ki...

Lamacığım,evet evet az kaldı kavuşacağım makineme! :P
Sevgiler şekerim...

Adsız dedi ki...

Ganne'cim allah kavuştursun, güzel tariflerinide bekliyorum, sevgiler, iyi haftasonları..

Adsız dedi ki...

canimcim

lisbondan madride gectigim icin internete erisimimim bir sure kesintiye ugradi.Bu yuzden blogtaki yazini yeni gordum. Bende seni cok ozledim isallah yarin kavusacagiz.

Bu arada blogun icinde bos durmadim ve benim yemege firsat buldugum unlu ispanyol yemeklerinin fotgoraflarini cektim (yani fotograf makinasi yine yemek cekim isi ile ugrasti :-) ) blogunuza uluslararasi bir hava katmak istersen eklersin ama tabii tarfleri konusunda bir bilge veremeyecegim :-)

Son soz olarak ne italyan ne ispanyol yemekleri benim biricik esimin yemeklerinin yerini tutamaz !!

Aybike Ceylan dedi ki...

Ganne'cegim,
Oncelikle allah kavustursun, sonra da yeni tariflerini 4 gozle bekliyoruz, iyi pazarlar.

GANNE dedi ki...

Canım benim, ispanyol yemek fotografları için çok teşekkürler, çok mutlu oldum. Fotoğraf makinesi boş durmamış gerçekten. Onları da seve seve yayınlarım insallah blogumda. :) Son söze diyecek lafım yok, hiç benimkilerin yerini tutar mı canım benim?
Aybikecigim yorumun için teşekkürler.Tarifler gelecek en kısa zamanda.:)
Sana da iyi pazarlar...