12 Mayıs 2008 Pazartesi

KAHVE, KİTAP VE ÇİKOLATA KEYFİ

Burçakcığımın düzenlediği Kahve, Kitap ve Çikolata Keyfi etkinliğinin sonuna geldik. Yine çok güzel bir etkinlik oldu. Burçakcığıma candan teşekkürler. İyi ki varsın canım. Yüreğinin güzelliğini hissetmemek ne mümkün. Etkinliklerin devamını bekliyorum. :)




Bu etkinlikte bana hediyeler (yukarıdaki fotoğraftan da görüldüğü üzere bir sürü hediye) alan kişi pastacı papatyaların İlkay'ıydı. İlkaycım çok incesin. İnan koli gelince heyecanla açtım. Bir baktım hediye dolu. Ooooo deymeyin keyfine. Herbir hediyenin üstünde ayrı ayrı notlar ve açıklamalar. İlkaycım inan çok düşüncelisin. Kalpten teşekkür ederim. Adana'da bir blog dostum oldu. Yolum düşerse mutlaka görüşmek isterim seninle. :)

Gelelim hediyelerin anlatımına. Efendim fotoğrafta büyütüp açıklama baloncuklarını okuyabilirsiniz. Koliyi ilk açtığımda buram buram kahve kokusu yayıldı bizim salona. Adana'nın meşhur kahvesiymiş. Bizim bildiğimiz kahvelere göre rengi bayaa bir koyu. Eşimle beraber afiyetle içtik. Çok beğendik. :)

Kitabımı görünce de çok sevindim. Tam benim tarzım. Bir kişinin anılarının anlatıldığı kitapları severim. Şu an okuduğum kitabı bitirip bir an önce yeni kitabıma başlamak istiyorum. :)

Çikolata kutum ne kadar şık görüyorsunuz. Henüz çikolataları yemedim. Cezerye delisi birisi olduğum için cezerye yemekle meşgulum hergün. İlkaycım sağolsun tazecik cezeryeler göndermiş benim cezerye sevdiğimi bilmeden. Ama tam benlik bir hediye olmuş. Bayıldım bayıldım tazecik cezeryelere...

Kahveler olurda kupa olmaz mı? Pastel renkli iki kupa da vardı kutuda. Yaaaa çok utandırdın beni güzelim.

Hediyelerin hepsi birbirinden güzel. Hele ki minik ayrıntılar. :) Balıklı kitap ayracım çok kullanışlı. Kitabın arasından düşmesin diye sayfayı kıstıracak şekilde dizayn edilmiş. Minik balık mandalım da çok süslü. Hemen ofise götürüp masamda uygun bir yere yerleştirdim. :) Mandalarımın süsüne ise hayran kaldım. Gördüğünüz gibi hediyeler birbirinden özel ve güzel. İlkaycım çok düşüncelisin. Beni çok mutlu ettin. Ne kadar teeşkkür etsem az. :) Bu güzel etkinlik sayesinde senin gibi içten ve samimi bir blog dostu kazandım. Nice güzel paylaşımlarda bulunuruz umarım. :)

Veee benim hediye aldığım kişi de ev sahibemiz Burçak. :) Burçakcığım hediyelerimi yayınlayınca görürsünüz onun blogunda. Canım umarım hediyelerini beğenmişsindir. Yorumlarını heyecanla bekliyorum. :)

Etkinliğe katılan diğer blog dostlarımı da ziyaret etmeyi unutmayın...

10 yorum:

İLKAY dedi ki...

Canım arkadaşım seni bir nebze olsa da mutlu edebildiysem ne mutlu bana...hediyeleri beğenmene çok ama çok mutlu oldum...Adana'ya mutlaka bekliyorum bak kebaplar,tatlılar oooooo daha neler var neler...şööööyle 5 kilo aldırır seni öyle göndeririz buradan::)))tabii herşeyin başı dostluk ..ben de seni tanıdığıma çok ama çok mutlu oldum canım...darısı en kısa zamanda şahsen tanışmamıza diyorum...
herşey istediğin gibi olsun...hayat sana hep böyle güzellikler getirsin....
sevgilerimle,
iyi ki varsın....

Adsız dedi ki...

çok özenli ve zevkli seçiminden dolayı ilkayı tebrik etmek gerek
güzel günlerde kullan canım
kocaman seviglerr

Adsız dedi ki...

BEN YENİ BİR BLOG AÇTIM AMA YARDIMA İHTİYACIM VAR SİZİN SAYFALARINIZ GİBİ OLMUYOR.
RESİMLER BAĞLANTILAR V.S. EKLEMEK İSTİYORUM YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ? hercaimutfakta

PAPATYA PRENSES dedi ki...

fotoda balıklı kitap ayracı tam gözükmemiş ve çok merak ediyorum:)))

bayıldım hediyelerine:) ne güzel bir arkadaşlık başlamış oldu böylece:)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Hepsi çok ama çok güzel! Güle güle kullan, ye ve oku:))) Öptüm Fadimecim:))

Aybike Ceylan dedi ki...

Gule gule kullan Ganne'cigim,

Ayrica gec de olsa, anneler gununu kutlamak isterim.

Sevgilerimi gonderiyor, guzel bir gun diliyorum.

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Fadimeciğim, hediyelerini güle güle kullan, hepsi birbirinden güzel tatlım!
Canım, seni, sitede kitap oyununa davet ettim, katılırsan çok sevinirim! Öpüyorum!

karakazan dedi ki...

Gannecigim,hediyelerini güle,güle kullan cok begendim.Hepsi harika,hayirli cumalar canim.

sevgilerimle.

sevdamavisi dedi ki...

Canım,
hediyeler ve gösterilen özen çok güzel. güle güle kullan. sevgiler.

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Canım Fadime'm, sana telefonda teşekkür ettim ama o bana yetersiz geldi, fırsat bulur bulmaz sana yazmaya kararlıydım!
Canım, hediyelerim için çok çok teşekkür ederim, her biri özenle seçilmiş!
Notlar, çok sıcacıktı, yüreğimi ısıttı! Göndediğin kahvenin aromasını, kokusunu yakından biliyorum, çikolatanın da öyle!
Büyüğüm Aytül, yurt dışına gittikçe getirir. Ofisinde de hep aynı kahve yapılır! Kısa bir dönem birlikte çalışmıştık! Bildik, tanıdık şeyleri karşında görünce mutlu oluyorsun!Sanki eski bir dostla karşı karşıya gelmiş gibi oluyorsun!
Her iki kitaba da bayıldım, Empati almak istediğim bir kitaptı! "Olasılıksız'ı almıştım. Aynı yazarın "Empati" adlı kitabının çıktığını öğrenince almaya niyetlenmiştim! "Gümüş Yıldönümü'nü Sevda'ya almıştım, nice gümüş yıldönümlerine diye de bir not yazmıştım! Tesadüfün, güzelliğin böylesi!
Özenle seçilmiş hediyelerin ve sıcacık notların için çok teşekkür ederim Fadimeciğim!
Sana da kocanla birlikte nice gümüş yıldönümü dilerim tatlım!
İlk fırsatta görüşebilmek dileğiyle!Sana ileti göndermiştim Cuma günü, almamış olabilrsin diye buraya da yazıyorum!
Kocaman öptüm seni!